byggbodar.webblogg.se

Företaget främsta uppgift är att tillverka och leverera olika typer av byggbodar, kontrosbodar och modulbyggnader. Inte nog med det kommer företaget hjälpa dig att hitta en bra och effektiv lösning på containersbyggnaden eller boendeboden med 3D-vy, bilder och pris. Konstruktionerna är anpassade efter den svenska marknaden och det finns möjlighet att montera ihop dessa. Företag säljer samt hyr ut till både företag och privata personer.

Byggbodar uthyrning

Publicerad 2016-09-18 10:33:00 i Allmänt,

Företaget erbjuder alltså projektering, tillverkning, uthyrning och försäljning. Projekteringen sker efter dina behov i 3D grafik, oavsett om ni letar efter inspiration eller redan har en idé. Tillverkning och leverans av de helt anpassade lösningarna efter allas behov. Uthyrning sker av bodar och modulbyggnader, därav är den kortaste uthyrningstid 3 månader. Även vid uthyrning är bodarna anpassade efter kundens önskemål. Vid försäljning av en bod eller akut mobillägenhet förbereds en offert enligt dina behov. Anpassningen kan avse allt från storlek till inredning. En sådan komplett produkt levereras inom 5-6 veckor.

 

Byggbodar uthyrning

 

Företaget erbjuder en mängd olika typer av bodar. Det finns olika sorters etableringar i form av skolor, kontor och även sådana som är anpassade efter byggare. Personalbodar och byggbodar finns i olika storlekar samt med utrustning så som exempelvis toaletter, dusch och tvättställ. Kontorsbodar för olika mängder personer. Boendebodar med toaletter, kök och möbler som kan anpassas efter egna önskemål. Evakueringsboende och manskapsbodar är också tillgängliga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela